Spremljajte nas

Copyright 2015 Črtica in druge zgodbe

Zdravo iz druge strani

fotoaparata

 

 

 

Črtica in druge zgodbe.

Najino podjetje. Je v bistvu kot najin prvi otrok. Popoln – točno takšen, kot si si ga želel, le da je še lepši. Omogoča nama ustvarjanje – spoznavanje ljudi, čudenje malim stvarem, obiskovanje raznih krajev (tudi sosedovega vrta v katerem prej še nisva bila), beleženje spominov, oblikovanje fotografij, rast, nove poglede in še bi lahko naštevala.

Sedaj v tretjem letu poslovanja lahko zatrdiva, da otrok odrašča z nadzvočno hitrostjo. Za nama je vsaj 876 dni norih izkušenj. In še bolj kot kadarkoli prej, sva prepričana, da sva izbrala ime, ki do potankosti pove, kaj delava. Skupaj z vami vsakodnevno piševa črtice, pa tudi zgodbe.

Črtica o naju.

Sva mož in žena. Oba zaljubljena v življenje in vse kar le to prinese.

Karina Laura sem živela s fotografijo od svojega prvega diha, saj je bila moja mami med prvimi iz vrste šolanih in kreativnih fotografinj. (Marsikdo se zelo rad spomni “tete Laure”, ker je studio nosil ime “Foto Laura”; a le redkokdo ve, da moji mami ni tako ime).  Obe sva se pretvarjali, da hčerka nikoli ne bo stopila v mamine čevlje! Uspešno, do …

Boris. Imel je dve opciji – da bo zdravnik ali odvetnik, itak! Študij prava mu je bil všeč in ga s pridom uporablja pri delu, a še pred diplomo je spoznal …

… 8. marec, nekaj let nazaj, je bil za naju tisti filmski trenutek prvega snidenja. Karina L. sem fotografirala, Boris je snemal. Že to nama je dalo prvo globoko temo za pogovor. Skozi najine zmenke sva iz tekmecev – kdo bo naredil boljšo fotografijo, postala dopolnjujoča se partnerja. In še danes ne gre niti ena sama fotografija iz najinih rok, brez da bi jo “preveril” drugi.

Najini nori-delavni-zmenki so poskrbeli, da se je Boris kaj hitro odločil, da bo sledil svoji želji po predanosti fotografiji/videografiji in jaz, Karina Laura, sem preklicala najbolj trdno odločitev “nikoli ne bom fotografinja”.

Zdaj se pri nama vse vrti okoli motiva, kompozicije, obdelave, načrtovanja, občudovanja … lepe fotografije. In niti za trenutek nama ni dolčas!

 

  • Vabljeni v najin svet fotografije, filma in kreativnih rešitev!

DELOVNI ČAS

Po dogovoru.

In v sredo 9.00 – 12.00 ter 13.00 – 17.00

Kontakt

040 872 667
info@crtica.si
Facebook stran Črtica in druge zgodbe

december 2018
P T S Č P S N
     
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31