Spremljajte nas

Copyright 2015 Črtica in druge zgodbe

Zdravo iz druge strani

fotoaparata

 

 

 

Črtica in druge zgodbe.

Najino podjetje. Je v bistvu kot najin prvi otrok. Popoln – točno takšen, kot si si ga želel, le da je še lepši. Omogoča nama ustvarjanje – spoznavanje ljudi, čudenje malim stvarem, obiskovanje raznih krajev (tudi sosedovega vrta v katerem prej še nisva bila), beleženje spominov, oblikovanje fotografij, rast, nove poglede in še bi lahko naštevala.

Sedaj po dobrem letu poslovanja lahko zatrdiva, da otrok odrašča z nadzvočno hitrostjo. Za nama je vsaj 658 dni norih izkušenj. In še bolj kot kadarkoli prej, sva prepričana, da sva izbrala ime, ki do potankosti pove, kaj delava.

Črtica o naju.

Sva mož in žena. Oba zaljubljena v življenje in vse kar le to prinese.

Karina Laura sem živela s fotografijo od svojega prvega diha, saj je bila moja mami med prvimi iz vrste šolanih in kreativnih fotografinj. (Marsikdo se zelo rad spomni “tete Laure”, ker je studio nosil ime “Foto Laura”; a le redkokdo ve, da moji mami ni tako ime.)  Obe sva se pretvarjali, da hčerka nikoli ne bo stopila v mamine čevlje! Uspešno, do …

Boris. Imel je dve opciji – da bo zdravnik ali odvetnik, itak! Študij prava mu je bil všeč in ga s pridom uporablja pri delu, a še pred diplomo je spoznal …

… 8. marec, nekaj let nazaj, je bil za naju tisti filmski trenutek prvega snidenja. Karina L. sem fotografirala, Boris je snemal. Že to nama je dalo prvo globoko temo za pogovor. Skozi najine zmenke sva iz tekmecev – kdo bo naredil boljšo fotografijo, postala dopolnjujoča se partnerja. In še danes ne gre niti ena sama fotografija iz najinih rok, brez da bi jo “preveril” drugi.

Najini nori-delavni-zmenki so poskrbeli, da se je Boris kaj hitro odločil, da bo sledil svoji želji po predanosti fotografiji/videografiji in jaz, Karina Laura, sem preklicala najbolj trdno odločitev “nikoli ne bom fotografinja”.

Zdaj se pri nama vse vrti okoli motiva, kompozicije, obdelave, načrtovanja, občudovanja … lepe fotografije. In niti za trenutek nama ni dolčas!

 

  • Vabljeni v najin svet fotografije, videa in kreativnih rešitev!

NOVO: URADNE URE

POMEMBNO OBVESTILO!
Zaradi potreb po drugačnem načinu dela, z 19.6. ukinjamo dosedanji delovni čas in uvajamo uradne ure!
Kaj to pomeni za naše cenjene stranke?
Da se vam bomo lahko posvetili 100% - v našem studiu, pri vas doma ali kjerkoli v Sloveniji. Vsa fotografiranja, snemanja in sestanki
bodo vnaprej dogovorjeni na termine, ki ustrezajo vam.

Seveda pa bomo še vedno dostopni v času uradnih ur
(brez predhodnega dogovora), v katerih boste lahko:
se fotografirali za dokumente,
prevzeli vaše fotografije ali druge izdelke,
oddali vaše naročilo,
ali prišli pogledat, kaj novega se dogaja pri nas. :)
Mi se že veselimo!

PON: 8.00 - 14.00
TOR: 14.00 -20.00
SRE: 9.00 - 16.00

PET: 9.00 - 16.00

TERMINI
Za vaš termin fotografiranja pokličite 02/7430 430 ali 040 872 667. Lahko pa tudi pišete na info@crtica.si ali Facebook inbox Črtica.
oktober 2017
P T S Č P S N
     
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031